Vellafont
 

política de privacitat

Vellafont, S.L. els informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

Vellafont, S.L. es reserva el dret de modificar la present política, informant prèviament dels canvis que en ella es produeixin, a través d'aquest lloc.

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals, a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Vellafont, S.L. perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti, té com finalitat poder contactar amb vostè per a donar resposta a la seva petició i informar-li sobre els productes i serveis que oferix aquesta empresa, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic.

Vellafont, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte de les limitacions que presenta internet.

Vellafont, S.L. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic vellafont@vellafont.com o de comunicació escrita a Vellafont, S.L. C/ Pujol, 50 - 08301 Mataró (Barcelona).